Kloge ord

Jeg har altid følt mig anderledes, forkert, malplaceret, mærkelig, akavet, anspændt i denne verden og med med de såkaldt “normale” mennesker.
Samtidig har jeg følt mig misforstået, speciel, unik, som om jeg havde en særlig gave, som om jeg troede på og så ting, mærkede ting, som andre ikke oplevede.
Den ambivalens der er i det, har været rigtig svær at tackle.

Jeg har aldrig rigtigt forstået de sociale spilleregler, fordi mange af dem, har virket så kunstige og overfladiske på mig.
I den tid vi lever i nu, med alt det gode der også sker, at energien er ved at skifte, og det mørke er på vej til at miste sit greb, føler jeg mig mere og mere hjemme.
Jeg har fået kontakt til mange af de “mærkelige”, som har haft det som jeg, det meste af deres liv og nu begynder JEG at give mening.
Jeg ved at jeg er her, for at være med til at skabe en ny verden, en bedre verden. En verden med alle de rigtige værdier; kærlighed, forståelse, dybde, glæde, frihed, empati, ærlighed, helhed, enhed.
En verden, hvor alt det jeg er og står for, er rigtigt, ægte og sandt.

Har du det på samme måde skal du vide at du ER rigtig, præcis som du er, og at du også skal være med til at skabe en ny verden.
error: Content is protected !!