Hvad er atrejsesig?

Velkommen på min side og til mit koncept

dejligt at du ville kigge forbi : )

Jeg tror intet er tilfældigt, og at der også er en mening med at du er landet her – lige nu, i dette øjeblik.

Så igen, hjerteligt velkommen : )

Jeg har en mission og lad mig dele den med dig..

Jeg ønsker at hjælpe, støtte, vejlede og guide mennesker på deres rejse her i livet.

Jeg ønsker at hjælpe mennesker med at nå deres største potentiale – uanset hvilke ubalancer, lidelser og sygdomme de måtte have.

For jeg tror på at alle mennesker kan rejse sig.

Jeg tror på, at alle mennesker kan overvinde alverdens former for ubalancer, lidelser og sygdomme.

Jeg tror på, at vi inderst inde har en sund kerne – at vi er sunde, raske, hele og præcise som vi skal være, inde bag alt det der blev gjort mod os, og som vi har oplevet og overlevet.

Jeg tror på, vi er skabt til at have det godt, til at trives, og at vi besidder alverdens ressourcer, styrker og muligheder, der kan få os hen til en tilstand af trivsel.
En tilstand vi er skabt til – en tilstand der er MENINGEN, vi skal være og leve i.

Jeg tror på at den menneskelige organisme er således indrettet, at den kan heale sig selv, fra selv den dybeste smerte, de værste overgreb, de største svigt, chok og traumer.

Jeg tror på at vi kan rejse os fra lavt selvværd, selvhad, spiseforstyrrelser, selvskade, misbrug og afhængighed, stress, tankemylder og alverdens diagnoser og symptomer: f.eks depression, angst, borderline, bipolar, hjernerystelse og PTSD.

Jeg tror på at vi kan og skal leve et liv i trivsel, frihed, taknemmelighed, glæde, mening, kærlighed, tillid og nærvær, uanset hvad der er sket med os i vores liv.

Jeg tror på, at det er muligt – hvis vi har den rigtige viden, de rigtige værktøjer, den rigtige motivation og den rigtige støtte og opbakning.

Vi KAN rejse sig – fravriste os alt det der blev gjort mod os, og vende tilbage til den vi i virkelighed er – den vi er inde bag ved.

Den vi er skabt til at være.

Hvis man tror og har vilje er alt muligt.

Når jeg kan, så kan du også!

For at vi kan rejse os – bevæge os væk fra egoet og personligheden, og ind i vores sjæl, skal vi arbejde med tre aspekter – at være, at gøre og at ville = selvværd, selvtillid og drømme, ønsker og mål.

Du kan læse mere om disse under afsnittene af samme navn.

Ønsker du at læse mere om mit koncept og hvem jeg bl.a er inspireret af, så kan du læse mere her

error: Content is protected !!