Konceptbeskrivelse

Jeg tror på at alle mennesker kan rejse sig.

Jeg tror på, at alle mennesker kan overvinde alverdens former for ubalancer, lidelser og sygdomme.

Jeg tror på, at vi inderst inde har en sund kerne – at vi er sunde, raske, hele og præcis som vi skal være, inde bag alt det der blev gjort mod os og som vi har oplevet og overlevet.

Jeg tror på, vi er skabt til at have det godt, til at trives, og at vi besidder alverdens ressourcer, styrker og muligheder, der kan få os hen til en tilstand af trivsel.
En tilstand vi er skabt til – en tilstand der er MENINGEN, vi skal være og leve i.

Jeg tror på at den menneskelige organisme er således indrettet, at den kan heale sig selv, fra selv den dybeste smerte, de værste overgreb, de største svigt – chok og traumer.

Jeg tror på at vi kan rejse os fra lavt selvværd, selvhad, spiseforstyrrelser, selvskade, misbrug og afhængighed, stress, tankemylder og alverdens diagnoser og symptomer: depression, angst, borderline, bipolar, hjernerystelse og PTSD.

Jeg tror på at vi kan leve et liv i trivsel, frihed, taknemmelighed, glæde, mening, kærlighed, tillid, nærvær uanset hvad der er sket med os i vores liv.

Jeg tror på, at det er muligt – hvis vi har den rigtige viden, de rigtige værktøjer, den rigtige motivation og den rigtige støtte og opbakning.

Vi KAN rejse sig – fravriste os alt det der blev gjort mod os, og vende tilbage til den vi i virkelighed er – den vi er inde bag ved, den vi er skabt til at være.

Hvis man tror og har vilje er alt muligt.

If you believe you can – you WILL.

Når jeg kan, så kan du også!