Om mig

Mit navn er Sine Sønderby, jeg er 47 år og bor på øen Fur.
Efter 10 år i Århus og 10 år på Sjælland, er jeg vendt tilbage til min hjem-egn her i Salling.

Jeg har en bachelor i mental sundhed, er uddannet yin yogalærer, fysiurgisk massør og yin yoga-massør, samt NADA-akupunktør.
Derudover er jeg uddannet NLP-Practioner og har læst neuropsykologi og neuropædagogik på VIA i Århus.

Desuden har jeg næsten 30 års personlig og professionel erfaring indenfor fysisk, psykisk og mental sundhed – psykiatri og psykiske lidelser, psykologi, filosofi, terapi og behandling, krop, kost, træning og selvudvikling.

I mit arbejde med mennesker som ønsker forandring, er jeg inspireret af Antonovsky teori og begreb om mental sundhed.
Et begreb der i bund og grund handler om, hvordan vi holder sindet sundt og raskt på trods af de udfordringer livet bringer os.
Dette begreb kalder han “en følelse af sammenhæng” (OAS) og består af komponenterne – begribelighed, håndtérbarhed og meningsfuldhed.
I praksis er jeg inspireret af den kognitive diamant og har derfor fokus på tanker, følelser, krop og adfærd, da det er min professionelle og personlige erfaring, at skal vi forandre noget i vores liv, skal vi ændre os selv – på alle planer.
Jeg tager dog oftest udgangspunkt i kroppen, da det er min overbevisning og erfaring, at de fleste ubalancer; stress, fysiske, psykiske og mentale lidelser opstår grundet traumer og kan derfor oftest kun forløses gennem kroppen.

Jeg har selv været udfordret med stress, depression, angst, spiseforstyrrelser, OCD og andre diagnoser det meste af mit liv, men rejst mig fra disse ubalancer ved hjælp af dette koncept – og hjælper nu mennesker med at gøre det samme.

Det skal hermed siges, at jeg stadig lader mig ryste af livet indimellem og at jeg i stormvejret kan glemme hvem jeg er – og falder tilbage i min gamle identitet.
Jeg er menneske, livet ER en rejse og jeg har noget at give slip på og meget at lære.
Ligesom alle andre.
Men min force er, at jeg kender mig selv – jeg ved hvorfor jeg vælter (begribelighed), hvad jeg skal gøre, for at rejse mig igen (håndtérbarhed) – fordi jeg ved hvor jeg vil hen (meningsfuldhed).
Det er mestring – og dét er i min verden at rejse sig.

Som menneske er jeg tillidsvækkende, empatisk, åben, nysgerrig og engageret.
Jeg er selvbevidst, reflekterende og autentisk.
Min viden er bred og min erfaring stor, så du er i gode, professionelle hænder.

error: Content is protected !!