Kropsbehandling

Når det kommer til traumer, som kan vise sig som alverdens symptomer, er min personlige og professionelle erfaring, at psykologer og psykologiske samtaler, ikke hjælper alene.
Det hjælper til at forstå sig selv bedre, men det er ikke forståelsen der forløser – det der forløser er at mærke – og give slip.
Måske kan psykolog-samtaler være gavnlige i øjeblikket eller lige efter, fordi det kan forløse – en god samtale kan forløse, men det en god samtale kan forløse er den ophobede energi/følelse inde i kroppen, spændingen.
Det, at du får lov til at reagere, at komme til udtryk – fx at græde, gør at du kan give en lille smule slip på det indre pres, og det vil resultere i, at du vil føle dig forløst og lettet.
Men det hober og bygger sig hurtigt op igen – og så har du brug for at tale igen, dvs. at du nærmest kan blive afhængig af at tale med en psykolog.
Men det er sjældent snak, råd, at finde løsninger på problemer – at tale om lidelsen der forløser. Det kan ofte blot forstærke den.
Istedet skal vi ned i kroppen og give slip på den ophobede energi, der sidder dér.
Den ophobede energi, som du mærker som et indre pres – stress, angst, tankemylder, depression, bekymringer, taletrang mv.
Vi skal ned i årsagen, frem for at have fokus på og arbejde med symptomet.
Så kommer alt det andet helt af sig selv – løsningerne, svarene, for du har dem alle indeni dig.

I en kropsbehandling springer vi ordene over – vi kommer ud af hovedet og ned i kroppen.
I kropsbehandlingen vil din krop og dit ægte selv, få lov at komme til udtryk – få lov til at give slip, slappe af, blive holdt, passet på, strukket, berørt, healet og beroliget – og du vil mærke hvor lidt der egentligt skal til for at (gen)finde og mærke friheden, glæden og kærligheden til dig selv.
Og at det er dét der skal til, for at rejse sig.

Vi vil starte behandlingen ud med en samtale om dine udfordringer, problematikker og ønsker, og derefter vil vi lade kroppen tale.

Den første gang tager 2 timer og koster 1200 kr.

Starter du i et forløb, koster efterfølgende krops-behandlinger 750 kr og varer ca. 90 min.
Er du fra den anden side, og betaler for færgen, koster en behandling kun 650 kr.

Kropsbehandling kan med fordel kombineres med samtale eller coaching – så vi også får det mentale med. Nogle af os har brug for at forstå, for at give slip.