Din drøm, dit ønske, dit mål

Mange af os er bange for at at have en drøm, et ønske eller et mål – vi er bange for at “ville noget”, fordi mange af os har mistet tilliden eller troen på at det kan lade sig gøre.
Nogle af os, har måske aldrig rigtig haft en drøm.
Troen på at det kan lade sig gøre. At vi kan. At vi er det værd. At vi er værdige. At vi fortjener det.
Så vi lader være med at drømme, at ønske, at håbe.
Vi holder op med at have eller sætte os mål, for vi har prøvet så mange gange, og det har kun efterladt os med nederlag, skuffelser, sorg eller smerte.

I mine 20ére turde jeg ikke drømme om eller ønske mig noget.

Jeg kan huske, at jeg fik helt sug i maven, når jeg mærkede, at der var noget jeg ønskede, noget jeg godt kunne tænke mig, for jeg var sikker på at det kunne jeg aldrig opnå – jeg kunne intet opnå, for jeg følte ikke at jeg kunne noget som helst. Jeg manglede selvtillid.
Og når eller hvis jeg satte mig et mål, så sørgede jeg for (eller noget i mig sørgede for), at det var så urealistisk og uopnåeligt, at jeg ikke kunne andet end at fejle.
Jeg manglede selvværdet.
Så jeg turde ikke tænke rare tanker, turde ikke drømme og forbød mig selv det til sidst, fordi det gjorde alt for ondt – at ønske noget og ikke kunne få det.
Det var nemmere for mig at blive i de negative tanker, i diagnoserne, symptomerne, i mit gamle jeg – for så vidste jeg i det mindste hvad jeg havde – og så ville jeg ikke blive såret og ked af det.

Sådan er der mange der har det. At det er nemmere, at blive hvor de er; i angsten, i diagnoserne, i parforholdet, i venskabet, på arbejdet.
Det er nemmere at forblive usund, overvægtig, træt, syg, trist, selvom vi ved og kan mærke at vi ikke har det godt, at det ikke gavner os, at vi faktisk hellere vil noget andet.
Det er sjovt som vores hjerne fungerer – at den fortæller os, at det er nemmere at blive i noget der langsomt nedbryder os, end det er at gøre noget andet – noget der ville bygge os op og gøre os glade, tilfredse, sunde og raske på sigt.

Så man skal virkelig VILLE forandringen.
Man skal VILLE sit ønske, sin drøm, sit mål mere end noget andet.
Man skal dedikere sig 100 %. For der vil blive svært og der vil komme modstand – alt afhængigt af hvor stærkt dit gamle jeg, dit ego er.
For dit ego vil gøre alt det kan, for at få dig til at vende tilbage/forblive i din gamle rolle.
Det er ikke fordi dit ego er ondt eller du er syg, svag eller har dårlig disciplin – det er ganske enkelt fordi det er det nemmeste, det sikreste.

Og det er her selvværdet igen kommer ind og den lille cirkel er sluttet i mit koncept – og derfor jeg så meget fokus på selvværdet. For selvværdet ER det vigtigste.
Har du ikke selvværdet, ser du ikke dig selv som værdig, som én der FORTJENER dit ønske, din drøm eller dit mål, som vil noget i dig, spænde ben for dig ift at opnå det du ønsker.

Så derfor er en af processerne i atrejsesig, at lære dit ego at kende, OG at blive mor og far for dit eget indre barn.
Når dit voksne jeg – dit nye jeg, samarbejder med og tager dig af dit indre barn, så vil dit ego langsomt give slip.

Og så vil du opnå og få, alt det du drømmer om, alt det du ønsker, alt det du vil – og mere til.
Og det vil ikke være eller blive en kamp. Det vil føles godt.
Det SKAL føles godt.

Så..tilbage til udgangspunktet..
Hvis alt var muligt… hvad vil DU så?
Vær opmærksom på. Jeg spørger ikke, hvad dit ego vil, men hvad vil DU?
Hvad drømmer DU om? Hvad gør DIG glad helt inde i hjertet og i maven?
Det kan være svært at skelne mellem, hvad dit ego og hvad din sjæl ønsker, men det ville jeg også kunne hjælpe dig med.

Første skridt er at turde drømme.
At tillade dig selv at drømme.
At tillade dig selv, at TRO på, at er det og kan det ske i verden, kan du være OGSÅ være det og det kan OGSÅ ske for dig.

…Og indtil du selv lærer at tro på det og MÆRKE det, så kan jeg fortælle dig og love dig at;

Det er det hele værd!

DU ER DET HELE VÆRD!

error: Content is protected !!